Overslaan en naar de inhoud gaan
Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Glax home symbolen

Relax met Glax

Huishoudhulp met dienstencheques

Glax is een erkende dienstenchequeonderneming die jou graag wil helpen bij je huishoudelijke taken. Dat kan schoonmaken zijn maar ook strijken, koken en de boodschappen halen, kunnen tot de opdrachten behoren. De gewerkte uren worden vergoed door middel van het systeem van dienstencheques.


Met 30 kantoren zijn we actief over gans België. De 39 consulenten brengen je graag in contact met één van onze 1400 huishoudhulpen.
 

Vind een kantoor in uw buurt

Werken bij glax, uw voordelen.

Vast
contract

Uurrooster
op maat

Tijdige en
correcte betaling

Glax in de kijker


Info over dienstencheques

 

Dienstencheques zijn een betaalmiddel om huishoudhulpen te betalen die bij particulieren thuis ondersteuning bieden bij de huishoudelijke taken. De Vlaamse, Waalse en Brusselse overheid levert daarbij een financiële bijdrage, zodat huishoudelijke hulp voor iedereen toegankelijk wordt. Zo kost één dienstencheque 9 euro. De cheques zijn echter fiscaal aftrekbaar, waardoor je op het einde van de rit in Vlaanderen 7,20 euro, in Brussel 7,65 euro en in Wallonië 8,10 euro betaalt. Je betaalt daarnaast ook een administratieve kost van € 0,90 per gepresteerde dienstencheque.

Met behulp van Glax kan iedereen een gekwalificeerde huishoudhulp met dienstencheques in huis halen. Als erkende dienstenchequeonderneming helpen wij particulieren bij hun zoektocht naar een huishoudhulp die hen bijstaat bij het schoonmaken, het koken, het boodschappen doen of het strijken.

Meer info

 

Coronamaatregelen

 

Glax coronamaatregelen

Vragen rond corona? Bel ons contactpunt op 02 436 73 77