Overslaan en naar de inhoud gaan

Huishoudhulp met dienstencheques in Aat

Waarom kiezen voor Glax?

  • Een persoonlijke aanpak
  • Betrouwbare huishoudhulpen

Info

Openingsuren

  • Maandag: 8u30-12u30 (op afspraak)
  • Dinsdag: Telefonisch bereikbaar
  • Woensdag: Telefonisch bereikbaar
  • Donderdag: Telefonisch bereikbaar
  • Vrijdag: 13u30-17u30 (op afspraak)

Vraag hier je huishoudhulp aan

Velden met een (*) zijn verplicht.

Huishoudhulp met dienstencheques in Aat

Wil je graag een huishoudhulp met dienstencheques inschakelen in Aat? Glax helpt je hierbij graag verder. Onze huishoudhulpen nemen je de meest tijdrovende en vervelende huishoudelijk taken uit handen, zodat jij zorgeloos van je vrije tijd kan genieten. Strijken, poetsen, koken of boodschappen doen. Alles kan. En met dienstencheques hoeft dit helemaal niet duur te zijn.

Voor een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulp met dienstencheques in Aat zit je bij Glax meteen goed. Onze huishoudhulpen worden door ons allemaal zorgvuldig gescreend en opgeleid om de allerbeste service te verzekeren. Met de dienstencheques betaal je bovendien de gepresteerde uren aan een voordelig uurtarief en geniet je van hun fiscale aftrekbaarheid. Zo hoef je je ook over het kostenplaatje geen zorgen te maken.

Zo snel mogelijk een huishoudhulp inschakelen kan door hier het aanvraagformulier in te vullen en zo jouw huishoudhulp met dienstencheques aan te vragen. Bepaalde voorkeuren wat betreft het aantal te presteren uren of eventuele voorkeursdagen, geef je best aan in je aanvraag. Wij houden graag rekening met jouw wensen.

 

Werken als huishoudhulp?

Ben je op zoek naar een job met toekomstperspectief? Dan zit je als huishoudhulp binnen het systeem van dienstencheques bij Glax aan het juiste adres. Bovenop een vast contract bieden wij een aantrekkelijk loon, een job dichtbij huis en uurroosters op maat. Tot jouw takenpakket als huishoudhulp behoren poetsen, strijken, koken en boodschappen doen. Lijkt dit jou wel iets? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.