Overslaan en naar de inhoud gaan

Huishoudhulp met dienstencheques in Etterbeek

Waarom kiezen voor Glax?

  • Een persoonlijke aanpak
  • Betrouwbare huishoudhulpen

Info

Openingsuren

  • Maandag: op afspraak // 13u30-17u
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: op afspraak
  • Donderdag: op afspraak
  • Vrijdag: op afspraak

Vraag hier je huishoudhulp aan

Velden met een (*) zijn verplicht.

Vanuit het kantoor in Etterbeek beantwoorden we ook uw vragen voor Schaarbeek, EvereSint-Lambrechts-WoluweSint-Pieters-Woluwe, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Auderghem en Watermaal-Bosvoorde.

Huishoudhulp met dienstencheques in Etterbeek

Nood aan een betaalbare huishoudhulp met dienstencheques in Etterbeek? Bij Glax zit je aan het juiste adres. Zo zijn onze huishoudhulpen perfect opgeleid om jou bij te staan bij de meest vervelende huishoudelijke klusjes. Ongeacht of het om poetsen, koken, boodschappen doen of strijken gaat. 

Een gekwalificeerde, betrouwbare huishoudhulp met dienstencheques vinden in Etterbeek? Dat kan dankzij Glax. Onze huishoudhulpen worden zorgvuldig door ons gescreend en opgeleid, zodat jij van de allerbeste dienstverlening kan genieten. Met dienstencheques is dit ook voordelig. Je betaalt de gepresteerde uren aan een voordelig uurtarief en daarbovenop geniet je nog van een fikse belastingvermindering.

Wil je graag hulp in huis halen, vraag dan hieronder door middel van het aanvraagformulier een huishoudhulp met dienstencheques aan. Ook bepaalde voorkeuren, wat betreft het aantal te presteren uren of eventueel bepaalde voorkeurdagen, mag je in je aanvraagformulier vermelden. Wij helpen je dan graag verder.

 

Werken als huishoudhulp?

Ben je op zoek naar een job met toekomstperspectief? Dan zit je als huishoudhulp binnen het systeem van dienstencheques bij Glax aan het juiste adres. Bovenop een vast contract bieden wij een aantrekkelijk loon, een job dichtbij huis en uurroosters op maat. Tot jouw takenpakket als huishoudhulp behoren poetsen, strijken, koken en boodschappen doen. Lijkt dit jou wel iets? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.