Overslaan en naar de inhoud gaan

Huishoudhulp met dienstencheques in Gent

Waarom kiezen voor Glax?

  • Een persoonlijke aanpak
  • Betrouwbare huishoudhulpen

Info

Openingsuren

  • Maandag: 8u30-12u30//13u30-17u30
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Donderdag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Vrijdag: Voormiddag op afspraak of telefonisch bereikbaar//Namiddag open van 13u30-17u

Vraag hier je huishoudhulp aan

Velden met een (*) zijn verplicht.

Vanuit het kantoor in Gent beantwoorden we ook uw vragen voor Ledeberg, Sint-Amandsberg, Zwijnaarde, Merelbeke, Destelbergen, Wondelgem, Oostakker, Drongen, Sint-Denijs-Westrem, Merelbeke, Gentbrugge, Mariakerke, Oostakker, Evergem, Melle en Lochristi.

Vraag een huishoudhulp met dienstencheques in Gent

Nood aan wat hulp in het huishouden? Een huishoudhulp met dienstencheques in Gent vind je zo bij Glax. Wie van zijn vervelende strijk af wil of na de werkuren liever niet nog uren in de weer is met de was en de plas, wordt door onze huishoudhulpen met veel plezier uit de brand geholpen. Strijken, koken, poetsen of boodschappen doen. Alles kan. 

Bij Glax worden alle huishoudhulpen zorgvuldig gescreend en opgeleid, zodat jij jezelf een hoop tijd en moeite kan besparen. En het kostenplaatje van dit alles? Met dienstencheques betaal je de gepresteerde uren aan een voordelig uurtarief en geniet je daarbovenop nog van hun fiscale aftrekbaarheid. 

Vraag hier snel jouw huishoudhulp met dienstencheques aan. Bepaalde voorkeuren wat betreft het aantal te presteren uren of eventueel bepaalde voorkeursdagen mag je hier ook vermelden. Wij houden graag rekening met jouw wensen.

Werken als huishoudhulp?

Ben je op zoek naar een job met toekomstperspectief? Dan zit je als huishoudhulp binnen het systeem van dienstencheques bij Glax aan het juiste adres. Bovenop een vast contract bieden wij een aantrekkelijk loon, een job dichtbij huis en uurroosters op maat. Tot jouw takenpakket als huishoudhulp behoren poetsen, strijken, koken en boodschappen doen. Lijkt dit jou wel iets? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.