Overslaan en naar de inhoud gaan

Huishoudhulp met dienstencheques in Leuven

Waarom kiezen voor Glax?

  • Een persoonlijke aanpak
  • Betrouwbare huishoudhulpen

Info

Openingsuren

  • Maandag: 8u30-12u30// namiddag gesloten
  • Dinsdag: 8u30-12u30//13u30-17u30
  • Woensdag: 8u30-12u30//13u30-17u30
  • Donderdag: 8u30-12u30//13u30-17u30
  • Vrijdag: 8u30-12u30//13u30-17u30

Vraag hier je huishoudhulp aan

Velden met een (*) zijn verplicht.

Huishoudhulp met dienstencheques in Leuven

Wil je een beroep doen op een betaalbare poetshulp met dienstencheques? En woon je in het Leuvense? Glax helpt jou graag bij je zoektocht naar een extra paar handen om je huishoudelijk werk te verlichten. Poetsen, strijken, koken of boodschappen doen. Onze huishoudhulpen weten hoe ze de handen uit de mouwen moeten steken.

Dankzij Glax vind je gemakkelijk een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulp in Leuven. Daar kan je vanop aan. Zo worden onze huishoudhulpen zorgvuldig door ons gescreend en opgeleid om de allerbeste dienstverlening te verzekeren. En het kostenplaatje? Dankzij de dienstencheques is dit mogelijk aan een voordelig uurtarief, en daarbovenop geniet je achteraf ook nog eens van een belastingvoordeel.

Interesse in onze diensten? Vraag dan hier jouw huishoudhulp met dienstencheques aan. Met eventuele voorkeuren, zoals het aantal te presteren uren of bepaalde voorkeurdagen, houden wij met veel plezier rekening. Vermeld deze zeker in je aanvraag.

Werken als huishoudhulp?

Ben je op zoek naar een job met toekomstperspectief? Dan zit je als huishoudhulp binnen het systeem van dienstencheques bij Glax aan het juiste adres. Bovenop een vast contract bieden wij een aantrekkelijk loon, een job dichtbij huis en uurroosters op maat. Tot jouw takenpakket als huishoudhulp behoren poetsen, strijken, koken en boodschappen doen. Lijkt dit jou wel iets? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.