Overslaan en naar de inhoud gaan

Huishoudhulp met dienstencheques in Lokeren

Waarom kiezen voor Glax?

  • Een persoonlijke aanpak
  • Betrouwbare huishoudhulpen

Info

Openingsuren

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 8u30-12u30//13u30-17u
  • Woensdag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Donderdag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Vrijdag: Gesloten

Vraag hier je huishoudhulp aan

Velden met een (*) zijn verplicht.

Vanuit het kantoor in Lokeren beantwoorden we ook uw vragen voor Daknam, Eksaarde, Sint-Niklaas, Waasmunster, Zele, Temse, Berlare, regio Bornem en regio Dendermonde.

Vraag een huishoudhulp met dienstencheques in Lokeren aan

Een huishoudhulp met dienstencheques nodig in Lokeren? Dan kan je je zoektocht staken. De huishoudhulpen van Glax zorgen ervoor dat jouw woning er piekfijn bijligt, dat al het wasgoed netjes gestreken wordt, dat de koelkast goedgevuld is of dat er een heerlijk maal klaarstaat als je van het werk naar huis komt. Benieuwd wat dit gaat kosten? Met dienstencheques kan dit allemaal aan een voordelig tarief.

Om de allerbeste service te garanderen, worden alle huishoudhulpen zorgvuldig door ons gescreend en opgeleid. Dankzij de dienstencheques haal je bovendien een uitstekend paar helpende handen in huis aan een voordelig uurtarief. Daarbovenop zijn de dienstencheques ook fiscaal aftrekbaar. Van luxe gesproken.

Sta je te popelen om hulp in te schakelen? Dan kan je hier jouw huishoudhulp met dienstencheques aanvragen. Heb je bepaalde voorkeuren wat betreft het aantal te presteren uren of eventueel bepaalde voorkeurdagen, vergeet niet dit aan te geven in je aanvraagformulier. Wij houden graag rekening met jouw wensen.

 

Werken als huishoudhulp?

Ben je op zoek naar een job met toekomstperspectief? Dan zit je als huishoudhulp binnen het systeem van dienstencheques bij Glax aan het juiste adres. Bovenop een vast contract bieden wij een aantrekkelijk loon, een job dichtbij huis en uurroosters op maat. Tot jouw takenpakket als huishoudhulp behoren poetsen, strijken, koken en boodschappen doen. Lijkt dit jou wel iets? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.