Overslaan en naar de inhoud gaan

Huishoudhulp met dienstencheques in Ninove

Waarom kiezen voor Glax?

  • Een persoonlijke aanpak
  • Betrouwbare huishoudhulpen

Info

Openingsuren

  • Maandag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag: 8u30-12u30//13u30-17u
  • Woensdag: 8u30-12u30//13u30-17u
  • Donderdag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Vrijdag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar

Vraag hier je huishoudhulp aan

Velden met een (*) zijn verplicht.

Vanuit het kantoor in Ninove beantwoorden we ook uw vragen voor Appelterre, Aspelare, Denderwindeke, Lieferinge, Meerbeke, Okegem, Outer, Pollare en Voorde.

Een huishoudhulp met dienstencheques in Ninove aanvragen

Kan jij wel wat extra hulp gebruiken voor je huishouden? Met een huishoudhulp met dienstencheques van Glax ben je zo uit de brand geholpen. Onze gemotiveerde poetshulpen beschikken over de nodige ervaring en kennis om jouw huishouden het nodige duwtje in de rug te geven. Poetsen, strijken, boodschappen doen en koken. Het kan allemaal. 

Glax helpt jou om een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulp met dienstencheques in Ninove te vinden. Zo worden onze huishoudhulpen zorgvuldig door ons gescreend en opgeleid om de allerbeste dienstverlening te verzekeren. Ongeacht of je nu hulp wenst bij het poetsen, strijken, koken of boodschappen doen. Dankzij de dienstencheques is dit mogelijk aan een voordelig uurtarief, met daarbovenop nog eens een belastingvermindering.

Hoe vraag je een huishoudhulp met dienstencheques aan? Vul hier je aanvraag in. Wij contacteren je en zorgen voor een match.

Werken als huishoudhulp?

Ben je op zoek naar een job met toekomstperspectief? Dan zit je als huishoudhulp binnen het systeem van dienstencheques bij Glax aan het juiste adres. Bovenop een vast contract bieden wij een aantrekkelijk loon, een job dichtbij huis en uurroosters op maat. Tot jouw takenpakket als huishoudhulp behoren poetsen, strijken, koken en boodschappen doen. Lijkt dit jou wel iets? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.