Overslaan en naar de inhoud gaan

Huishoudhulp met dienstencheques in Oudenaarde

Waarom kiezen voor Glax?

  • Een persoonlijke aanpak
  • Betrouwbare huishoudhulpen

Info

Openingsuren

  • Maandag: 8u30-12u30//13u30-17u
  • Dinsdag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Woensdag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Donderdag: 8u30-12u30//13u30-17u
  • Vrijdag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar

Vraag hier je huishoudhulp aan

Velden met een (*) zijn verplicht.

Vanuit het kantoor in Oudenaarde beantwoorden we ook uw vragen voor Brakel, OpbrakelZegelsem, Gavere, Asper, Baaigem, Dikkelvenne, Semmerzake, Vurste, Nazareth, Eke, Bevere, Edelare, Eine, Ename, Heurne, Leupegem, Mater, Melden, Mullen, Nederename, Volkegem, Welden, Elsegem, Wortegem-Petegem, Moregem, OoikePetegem-aan-De-Schelde, Wortegem, Beerlegem, Dikkele, Munkzwalm, Nederzwalm, Roborst, Huise, Kruishoutem, Nokere, Ouwegem, Wannegem-Lede, Zingem, Meilegem en Sint-Maria-Lathem.

Een huishoudhulp met dienstencheques in Oudenaarde aanvragen

Woon je in de buurt van Oudenaarde en zoek je een betaalbare huishoudhulp met dienstencheques? Dan loont het zeker de moeite om Glax te contacteren. Zo beschikken onze huishoudhulpen over de nodige kennis en ervaring om jou enkele tijdrovende taken uit handen te nemen, zoals poetsen, strijken, boodschappen doen en koken. En het allerbeste nieuws? Mét dienstencheques kan dit tegen een betaalbare prijs.

Wil je in Oudenaarde een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulp met dienstencheques in huis halen? Dankzij Glax is dit kinderspel. Onze huishoudhulpen worden zorgvuldig gescreend en opgeleid, zodat jij zorgeloos kan genieten van je herwonnen vrije tijd. Duur hoeft dit trouwens niet te zijn. Met dienstencheques betaal je de gepresteerde uren aan een betaalbaar uurtarief en geniet je achteraf van een belastingvermindering.

Wil je zo snel mogelijk jouw huishouden vergemakkelijken, vraag dan hier met ons aanvraagformulier jouw huishoudhulp met dienstencheques aan.
Heb je ook bepaalde voorkeuren wat betreft het aantal te presteren uren of eventueel bepaalde voorkeurdagen? Vergeet die dan zeker niet in te vullen.

 

Werken als huishoudhulp?

Ben je op zoek naar een job met toekomstperspectief? Dan zit je als huishoudhulp binnen het systeem van dienstencheques bij Glax aan het juiste adres. Bovenop een vast contract bieden wij een aantrekkelijk loon, een job dichtbij huis en uurroosters op maat. Tot jouw takenpakket als huishoudhulp behoren poetsen, strijken, koken en boodschappen doen. Lijkt dit jou wel iets? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.