Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Glax Dienstencheques

Glax team huishoudhulpGlax is een dienstenchequeonderneming die jou graag wil helpen bij je huishoudelijke taken. Dat kan schoonmaken zijn maar ook strijken, koken en de boodschappen halen, kunnen tot de opdrachten behoren. De gewerkte uren worden vergoed door middel van het systeem van dienstencheques. 

Waarom een ​​beroep doen op Glax?

De visie van Glax als bedrijf is dat gelukkige huishoudhulpen, klanten en collega's het bedrijf gezond houden.

Onze waarden zijn respect, service en teamgeest.

Ervaring

Wij zijn sinds 2003 actief in de dienstenchequesector. Tot december 2018 werkten de 1200 huishoudhulpen en 39 consulenten voor Adecco Home Services. Begin 2019 heeft de Adecco-groep haar dienstenchequeafdeling overgedragen aan de Group Daenens. Hierdoor heeft Adecco Home Services een nieuwe naam gekregen: Glax.

Kwaliteit 
Startende huishoudhulpen krijgen in de loop van hun eerste maanden een aantal extra opleidingen. Ook gedurende hun hele loopbaan blijft opleiding belangrijk.
We kunnen ook bij u thuis komen om kennis met u te maken, maar ook om u te helpen bij het beoordelen van uw serviceverzoek. Daarnaast verzorgen we graag gratis uw inschrijving bij Sodexo, de uitgever van dienstencheques in België. De kwaliteit van persoonlijke service is een van onze prioriteiten!

Stabiliteit
Onze medewerkers werken op een vast contract en met een vast werkrooster. Het is dus altijd dezelfde aanbieder die vanuit huis werkt.

Veiligheid
De dienstverleners werken legaal en zijn gedekt door een arbeidsongevallenverzekering. Bovendien is Glax, indien dit een direct gevolg is van de activiteiten, verzekerd voor eventuele materiële schade veroorzaakt door de huishoudhulp, met een eigen risico voor rekening van de gebruiker.
Snelheid: Met ons netwerk van 30 agentschappen en bijna 1.400 huishoudhulpen verspreid over heel België, hebben we vast wel iemand bij jou in de buurt. Geen eindeloze wachtlijsten meer!

 

Mocht je bijkomende vragen hebben over Glax als bedrijf, op zoek zijn naar hulp in je huishouden of je wil graag als huishoudhulp aan de slag, neem gerust contact op. 

 

Kom met ons in contact

Je hebt een vraag over huishoudhulp met dienstencheques? Dan kan je onze consulenten telefonisch contacteren tijdens de kantooruren.